MijnPVA.nl

Jij doet waar je goed in bent!

Blog


Terug naar overzicht

05-09-2014

Vakantie: een moment van rust, genieten en bezinning of ben je toch veel met je werk bezig geweest?

Je werkt continu, dus je overbelaste lichaam en geest moeten tot rust komen. Tijd om je batterij op te laden. Je gaat voor een week (of twee..) van rust en ontspanning en laat je gedachten aan je onderneming helemaal los. Of toch niet…

Bron van inspiratie
Vakantie kan een bron van inspiratie zijn. Een moment voor nieuwe ideeën, voor nieuwe inzichten, uitvindingen, ontwerpen, bedrijfsprogramma`s of zelfs nieuwe business modellen. Je stapt uit de dagelijkse sleur in een nieuwe omgeving, waardoor je creativiteit wordt gestimuleerd.

Moment van bezinning
Heb jij je ook laten inspireren? Ben jij misschien tot de conclusie te komen dat je meer tijd voor je gezin wilt hebben, meer ontspanning, meer rust, meer vrije tijd?

Stress
Of ben je net terug van vakantie en heb je het gevoel dat je niet zo tot rust bent gekomen zoals je gehoopt had, minder hebt genoten als je zou willen, minder ontspanning hebt gehad… Omdat je veel met je bedrijf bezig was. Zou je dat de volgende vakantie wel anders willen?

Controle
Het moeilijke van ondernemen is los laten. Het juiste loslaten. Durven delegeren op een manier die past bij jou en jouw onderneming.
Ik kan jou daarbij helpen. Met mijn jarenlange ervaring als management assistent en PVA bij verschillende kleine en grote organisaties, ben ik in staat om een deel van jouw werkdruk bij je weg te nemen en er voor te zorgen dat jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent; ondernemen.

Heb ik je interesse gewekt?
Neem dan contact met mij op. Ik kom langs voor een eerste kennismaking. Hierin kunnen we samen bespreken hoe ik jou kan helpen aan meer tijd, meer plezier en meer omzet.Terug naar overzicht